Prosím čekejte, probíhá načítání

Recenze hraček

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.08.2017 12:24:34
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Auto Tatra 148 plast 73cm - oranžová
Ověřený zákazník
Přidáno: 19.08.2017 21:29:58
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





LEGO NINJAGO 70751 - Chrám Airjitzu
Ověřený zákazník
Přidáno: 19.08.2017 20:44:23
pekne malovany


Nafukovací válec na lezení - Krteček
Ověřený zákazník
Přidáno: 19.08.2017 20:42:47
cena


Kachna na kolečkách
Monika
Přidáno: 19.08.2017 14:34:29
- žádné kolíky
- stan je ihned rozložený
- stan zvládne složit i rozložit jedna osoba
- dostatečně veliký ochrání nejen před sluncem, ale i větrem
- super cena

- žádnou jsem zatím nenašla


Stan plážový 145x100x88cm polyester/kov
Lenka
Přidáno: 17.08.2017 17:29:24
bytelný plast
pojistka proti vyklopení
krásné barvy

Tatra je naprosto dokonalá, malá je z ní nadšená. Je dobré, že má pojistku - když na ní vozíte dítě, tak se korba nevyklopí. Přijde mi, že ani nedělá takový kravál, jako si pamatuju tatrovky, když jsme byli malí :-)

Auto Tatra 148 plast 73cm - růžová
Ověřený zákazník
Přidáno: 17.08.2017 15:45:48
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




líbí se dceři

Lego Friends 41313 - Letní bazén v městečku Heartlake
Ověřený zákazník
Přidáno: 16.08.2017 12:45:48
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Friends 41308 - Stephanie a její cukrárna
Jana
Přidáno: 16.08.2017 10:48:32
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Bez připomínek.

Lego Duplo 10811 - Nakladač
Jana
Přidáno: 16.08.2017 10:47:34
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Bez připomínek.

Lego Duplo 10838 - Domácí mazlíčci
Jitka
Přidáno: 15.08.2017 14:12:30
Výhodné zvláště pro malé děti,ale i dospělý člověk se může alespoň částečně chránit před sluncem


Stan plážový 145x100x88cm polyester/kov
Ověřený zákazník
Přidáno: 15.08.2017 13:04:44
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Vnukovi se líbí.

Vláčkodráha Krtek dřevo 28ks
Doktor
Přidáno: 15.08.2017 12:17:43
lehce přenosné a skladovatelné

nedá se prát


Prolézací Tunel
snowmani
Přidáno: 15.08.2017 11:27:23
Skvělá pomůcku pro výuku dětí. Hodiny jsou kvalitně zpracovány,číslice jsou dostatečně velké,ručičkami jde snadno manipulovat.Příjemně barevné.

Část číslic je vyndavací,což představuje riziko ztráty.


Hodiny Krtek Vkládačka dřevo 20x20cm 13ks
snowmani
Přidáno: 15.08.2017 11:22:28
Výhodou je,že šperkovnička je dřevěná. Skvělý hrací strojek - velmi příjemná skladba,která není hlasitá.
Vnitřek šperkovnice je vypolstrovaný,hezká malba na víku.

Šperkovnice včetně zásuvky je poměrně malá,opravdu moc věcí se do ní nevejde. Opracování horního víka není dobré ( vylámané kousky překližky , vše je zatřeno barvou,takže to není na první pohled zřetelné ).


Skříňka šperkovnice Princess dřevo hrající květina zásuvka 14,5x8x14,5cm
snowmani
Přidáno: 15.08.2017 11:19:21
Koupila jsem hru jako dárek.
S hrami od Albi mám jen tu nejlepší zkušenost. Člověk si rozšíří znalosti a zároveň se skvěle pobaví.
Super cena


Střední Čechy
PQ
Přidáno: 14.08.2017 19:43:43
- nevyplněno





Jsou tvrdé, špatně malují, nevýrazné barvy. Dřív byly křídy kvalitnější.

Křídy barevné 10,5x2,5x2,2cm 15ks
PQ
Přidáno: 14.08.2017 19:42:38
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Splňuje očekávání

Křídy na vlasy 5ks ass.
PQ
Přidáno: 14.08.2017 19:41:48
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Pěkné jednoduché kvalitní provedení.

Tabule stojanová s počítadlem dřevo 45x89cm
Ověřený zákazník
Přidáno: 14.08.2017 16:44:28
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Bang Duel
Ověřený zákazník
Přidáno: 14.08.2017 10:43:42
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




splňuje očekávání

Maxim závory + koleje
Ověřený zákazník
Přidáno: 14.08.2017 10:42:26
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Celkem rychle se vybíjí baterie

Maxim Elektrická lokomotiva červená
Ověřený zákazník
Přidáno: 14.08.2017 09:59:43
dobrý nápad pro zábavu dětí


Albi Mýdlová laboratoř
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.08.2017 10:31:22
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Jsou hezké, kvalitní.

Kostky Domácí zvířata 12ks
Ověřený zákazník
Přidáno: 10.08.2017 09:38:55
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




dárek pro vnuka

Lego Technic 42046 - Únikové závodní auto
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.08.2017 08:18:04
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Puzzle San Francisco - 1000 dílků
Ověřený zákazník
Přidáno: 08.08.2017 11:29:40
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Mozaika Color Jumbo 167 dílků
Ověřený zákazník
Přidáno: 07.08.2017 07:26:42
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Friends 41318 - Nemocnice v Heartlake
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.08.2017 21:09:08
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Friends 41310 - Dárková služba v městečku Heartlake
bejbinka
Přidáno: 06.08.2017 21:05:21
kvalitní


Lego Friends 41302 - Péče o štěňátka
Ivana Vášová
Přidáno: 06.08.2017 19:10:32
úžasná záležitost, dají se stavět zahrady u domečků atd..rozhodně doporučuji


Lego Duplo 2304 - Velká podložka na stavění
Ivana Vášová
Přidáno: 06.08.2017 19:09:49
bude to dárek, předpokládám nadšení


Lego Duplo 10506 - Doplňky k vláčku
Ivana Vášová
Přidáno: 06.08.2017 19:08:45
bude to dárek, předpokládám, že nadšení proběhne a svůj účel splní


Lego Duplo 10507 - Můj první vláček
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.08.2017 18:03:05
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Osadníci z Katanu JUNIOR
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.08.2017 12:08:09
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Lego Star Wars Přeměna Darth Vadera
Ověřený zákazník
Přidáno: 05.08.2017 13:10:04
Velká nosnost
Bytelné

Nevím o žádné


Auto Tatra 148 plast 73cm - oranžová
MRy
Přidáno: 04.08.2017 13:48:48
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




praktické na cesty, baví děti i dospělé

Port Royal: Rozšíření
Sava
Přidáno: 04.08.2017 13:21:29
klasika pro malé děti
stejnou hračku jsem měla jako dítě i já a proto sem pořídila i pro dceru
dcera je z ní nadšená

zpracování výrobku by mohlo být preciznější, tj. některé hrany jsou zabroušené jinak než by měli


Kubus pyramida kulatá
Sava
Přidáno: 04.08.2017 13:19:21
moc krásné zpracování obrázků

není vhodné pro malé děti


Černý Petr - Medvídek Pú 25 karet
Sava
Přidáno: 04.08.2017 13:17:46
tvrdý karton, vhodné i pro menší děti materiálem

pexeso je vcelku malé, v popisu není nikde uvedena velikost dílků, nevhodné pro malé děti, spíše až tak od dvou let


Minopexeso Krtek


1 - 40 ze 4760 recenzí
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | …. | 120
  • Buďte s námi v kontaktu
Copyright© 2008-2016 MegaHračky.cz®

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více
Zavřít

Dobrý den, Rád poradím, ale občas se může stát, že mi odpověď může chvilku trvat.
Díky za pochopení
Operátor:
24.08.2017
12:47:58
Online chat (8:00-22:00)
Online chat s našim operátorem
Lacné hračky Levné hračky
LEGO Group.© 2013 The LEGO Group. LEGO® a LEGO logo jsou ochrannými známkami společnosti LEGO Group. © 2013 Lucasfilm Ltd. & TM. Všechna práva vyhrazena.