Prosím čekejte, probíhá načítání

Recenze hraček

Ověřený zákazník
Přidáno: 16.02.2017 17:45:22
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





LEGO IDEAS 21304 Doctor Who
Eleni
Přidáno: 16.02.2017 13:51:19
Hra je zábavná, pokaždé jiná. Je dost o strategii, ale taky hodně o štěstí na čísla, která zrovna danou hru padají, tudíž to není stereotypní.

Mohou hrát max. 4 hráči, pokud se nedokoupí rozšíření


Osadníci z Katanu - Základní hra
Ověřený zákazník
Přidáno: 15.02.2017 08:22:58
- nevyplněno





Skluzavka dorazila s ulomeným platovým kolíkem, tak nevím jestli je to způsobeno nevhodným zabalením, nebo je materiál nekvalitní.

Závěry budu dělat po výměně, až neteř začne používat.

Skluzavka s vlhčením XS Winnie 95 cm
Jiří Novotný
Přidáno: 14.02.2017 11:48:58
Koncept terenního, obojživelného auta.
Nabíjecí baterie - accu pack.

Nevhodné na ježdění v interiéru. Tvrdá plastová kolečka, která na hladkých podlahách velmi kloužou a mohou podlahu poškrábat.
Kvalita - již 2x reklamováno. Porucha na motůrku. Možná se jedná o vyjímku o konkrétního kusu. Nemohu porovnat s jinými kusy. J


RC VaporizR 2 neon zelený
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.02.2017 20:33:10
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Dominion - hra roku 2009
Ověřený zákazník
Přidáno: 13.02.2017 07:40:22
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Kvalitní vydrží dětem se líbí dobrý poměr kvalita cena

Autodráha Carrera GO High Flyer 7.4m
Ověřený zákazník
Přidáno: 12.02.2017 21:20:17
Prostě Lego.

Cena


Lego CITY 60125 - Sopečná nákladní helikoptéra
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.02.2017 11:36:46
Krásně drží na vaně. A je to zábava nejen pro děti ;-)


Koupelnová střelnice
Petr
Přidáno: 11.02.2017 11:18:06
Super zábava. Kluk 6 let, 2 dny naprostá jednička, i po 14 dnech si vzpomene, odloží tablet a jde změřit vlhkost v květináči nebo přestavět zapojení na klavír :)

Nic, snad jen víc těch špuntíků (drátky se snadno doplní)


Voltík I.
Ověřený zákazník
Přidáno: 31.01.2017 17:48:30
syn si ho sám vybral
je to lego k tomu není co dodat
vše pasuje jak má

cena

stavebnice udělala velikou radost cena jako u každého lega poněkud vyšší ale u téhle ještě ucházející

Lego City 60122 - Sopečná rolba
Ověřený zákazník
Přidáno: 31.01.2017 17:41:55
je to lego a to mluví za vše
udělalo velikou radost
syn si ho sám vybral

lego je čím dál dražší

syn si ho sám vybral za vysvědčení cena je dost vysoká v poměru k množství kostiček ale zase je záruka kvality vše pasuje do sebe jak má

Lego City 60120 - Sopečná startovací sada
BS
Přidáno: 30.01.2017 22:58:48
Pekna stavebnice

Cena


Lego Friends 41311 - Pizzerie v městečku Heartlake
Ověřený zákazník
Přidáno: 30.01.2017 09:30:59
- super téma
- zapojení karet s osobnostmi

- grafika nic moc
- možnost hodu jen 2 /4 /6 dává menší prostor pro rozdíl ve výkonu. Při každé hře skončíme všichni v rozmezí jednoho až dvou hodů.


Biatlonmánie
Martin
Přidáno: 25.01.2017 18:32:00
Dceru hra baví a je poučná

Kostku v plastové kouly bych nahradila klasickou dřevěnou kostkou


Moje První Česko
Marie
Přidáno: 25.01.2017 13:33:48
- hra pro celou rodinu
- procvičení bystrosti
- jednoduchý manuál


Ubongo - Honba za diamanty
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.01.2017 16:04:15
Zábavná hra.

Nic.

Doporučuji.

Hra malá - Tajný život mazlíčků - focusing
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.01.2017 16:03:22
Syn byl ze Zombie nadšený.

Snad jen po pár pádech má Zombie naprasklou ruku.

Doporučuji, i když by výrobce mohl počítat s tím, že Zombie často padá na zem a vyrobit ji z kvalitnějšího materiálu.

Mac Toys Chodící zombie
Ověřený zákazník
Přidáno: 23.01.2017 15:58:13
Zábavná hra.

Nic.

Doporučuji.

Muffin společenská hra
Sabina
Přidáno: 23.01.2017 10:49:54
Rychlé dodání, hra je super, dá se hrát i pouze v základní verzi a za poměrně nízkou cenu oproti konkurenci nemohu jinak, než dát palec nahoru jak obchodu, tak skvělému zboží.

Jen škoda že hra se nedá hrát ve dvou hráčích


Osadníci z Katanu - Základní hra
Věra
Přidáno: 21.01.2017 17:07:30
hodně kostek
výhodná cena
vnuk si s legem rád hraje


Lego Duplo 10580 - Zábavný box Deluxe
Ověřený zákazník
Přidáno: 21.01.2017 15:40:28
Hlavě výhybky jsou výborný doplněk k vláčku.

K přejezdu by mohla být přibalena i druhá závora.

Potřeboval jsem zvětšit kolejiště a vytvořit nádraží. S Lego Duplo vláčkem včetně tohoto doplňku si hraje 2,5 letý vnuk. Staví domy a autíčky přiváží kostky, které pak přepravuje vlakem,

Lego Duplo 10506 - Doplňky k vláčku
Ověřený zákazník
Přidáno: 20.01.2017 13:26:12
součástí balení baterie s nabíječkou
žádná přečnívající anténa

plastová kola, která mají mizerné tření

Ovládání je na všechna čtyři kola. Vyřešeno tak, že levá páčka ovládá obě kola na levé straně, pravá na pravé. Auto se tedy umí točit na místě, pro pohyb vpřed se obě páčky dávají dopředu a naopak. Udávaná výdrž baterie je 15 minut. Dosah si nevybavuji, ale drandili jsme s tím tipuji tak 50m od sebe, než to ztratilo kontakt s ovladačem Vadí mi kola, která ve sněhu ihned zapadla a protáčela se. Celkově ale spokojenost.

RC VaporizR 2 neon zelený
Ověřený zákazník
Přidáno: 20.01.2017 10:21:47
Je to hra, která namáhá mozek a to je dobře :-)
Hrajeme ji celá rodina a určitě se nenudíme.

Cena

Měli jsme možnost si hru vyzkoušet a pak jsme ji rádi zakoupili. Určitě doporučuji.

Albi Enigma
Martina
Přidáno: 18.01.2017 18:32:14
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.




Zábavná a zároveň vědomostní hra. Hrajeme ji nejradši v týmech po dvou - u některých otázek je to potřeba. U otázek nejsou na výběr žádné možnosti, což dělá hru ještě lepší. Hra Vás nutí přemýšlet a vzpomínat. Je vhodná i pro filmové neznalce jako jsem já. Hra je vyrobena z kvalitního materiálu a pravidla jsou velmi jednoduchá. Vřele hru doporučuji!

Český film - otázky a odpovědi
Ověřený zákazník
Přidáno: 18.01.2017 11:51:09
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





LEGO Nexo Knights 70316 - Jestrovo hrozivé vozidlo
Ověřený zákazník
Přidáno: 16.01.2017 18:48:35
Exkluzivní figurka Echo Zanea, Tai-D.
Mnoho herních funkcí.
Jedině v tomto setu má vzdušný pirát Flintlocke má vlasy, ne přilbu.
Nyin Skybound oblek.
¨Mini hrací karta.
Světelná kostka.


LEGO NINJAGO 70594 - Obléhání majáku
Marie
Přidáno: 15.01.2017 10:03:18
Skvělá a vtipná hra. Donutí rozhýbat jazýček každého.


Rozhýbej svůj jazýček aneb logopedie hrou
Zuzana
Přidáno: 14.01.2017 19:57:55
Spokojenost

Nic


František plyšová postavička 28cm - česky mluvící
Eva
Přidáno: 13.01.2017 17:25:27
všechno

nic


Hra - AZ Kvíz
Eva
Přidáno: 13.01.2017 17:24:20
všechno

nic


AZ kvíz junior hra
Z. Hejtmánková
Přidáno: 13.01.2017 07:17:05
krásné
velice kvalitní

Ráda doporučuji, puzzle je velice pěkné,kvalitní.

Ravensburger Socha Svobody 3D (Noční edice) 108 dílků
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.01.2017 10:37:49
rozšíření stávající hry


Bang! - Údolí stínů
Ověřený zákazník
Přidáno: 11.01.2017 10:37:24
Rozšíření stávající hry


Bang! - Divoký západ
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.01.2017 09:35:42
ovládání
kvalita zpracování
vnuci jsou nadšeni
auta jsou na různých frekvencích a proto mohou spolu závodit

zatím nic

objednal jsem 2 auta a jsem spokojen. mají různou barvu a frekvenci.

Nikko RC auto Nano VaporizR 2 modrý
Ověřený zákazník
Přidáno: 09.01.2017 09:33:13
objednáno dvoje balení
po půl hodině v jednom autě hned vybité
druhé vydržely déle

malá kapacita

pro dálkově ovládaná auta nevhodné doporučuji nabíjecí baterie

Baterie Grada LR03/AAA 1,5V alkaline 4ks
Jimb
Přidáno: 09.01.2017 08:15:55
Standardně kvalitní stavebnice, jen by byla ještě lepší, kdyby to samo jezdilo.

Standardně přemrštěná cena.


Lego Friends 41130 - Horská dráha v zábavním parku
Ověřený zákazník
Přidáno: 06.01.2017 18:58:27
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Dostihy a sázky velké
JirkaCZ
Přidáno: 05.01.2017 07:42:48
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





Auto Tatra 148 plast 73cm - oranžová
Ověřený zákazník
Přidáno: 04.01.2017 13:09:13
- zákazníkovy se tato hračka líbí,
- hodnocení však nevyplnil.





SPLAT - společenská hra
Ověřený zákazník
Přidáno: 03.01.2017 18:09:49
Klučik spokojený


LEGO Nexo Knights 70310 - Knightonův bitevní odpalovač


1 - 40 ze 4378 recenzí
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | …. | 110
  • Buďte s námi v kontaktu
Copyright© 2008-2016 MegaHračky.cz®

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více
Zavřít

Dobrý den, Rád poradím, ale občas se může stát, že mi odpověď může chvilku trvat.
Díky za pochopení
Operátor:
27.04.2017
03:17:23
Online chat (8:00-22:00)
Online chat s našim operátorem
Lacné hračky Levné hračky
LEGO Group.© 2013 The LEGO Group. LEGO® a LEGO logo jsou ochrannými známkami společnosti LEGO Group. © 2013 Lucasfilm Ltd. & TM. Všechna práva vyhrazena.